Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Country Selector Flag Image NO
We play as one team

Come Join our family

Innovation

Our bedrock is 50 years of relationships, experiences and innovations

History of Innovation

Vi anerkjenner verdien av 50 år med innovasjon og kompetanse. Vi vet at rask innovasjon er viktig for å utmerke seg og gjøre store fremskritt. We're not here to follow the fitness industry. We're here to lead it.

Together

Vi tar det å inspirere til et sunnere liv på alvor

Inspirasjon

Det som driver oss er å inspirere til forretningssuksess, livsstilsendringer og personlige transformasjoner. Vi streber etter å se våre partnere utvikle sitt potensial gjennom positive resultater. Vårt ansvar er å kontinuerlig forbedre kundeopplevelsen slik at menneskene og virksomhetene vi kommuniserer med kan videreutvikle seg.

Brands

Vår virksomhet er drevet av forbindelser mellom mennesker

Ekthet

En tredemølle i seg selv er ikke nødvendigvis fristende for alle, men med en gang den taes i bruk, begynner hver enkelt sin treningsreise. Målet vårt er å koble folk følelsesmessig til treningsreisen – føle seg inspirert når de løper på en Life Fitness-tredemølle, motivert når de bruker Hammer Strength-utstyr og få energi når de er på en Cybex Arc Trainer.

Co_create

Vi er et globalt selskap som gir inspirasjon i hvert hjørne av verden

Global tilstedeværelse

Our reach doesn't stop at our global footprint. Vår omfattende produktportefølje gjør det mulig for treningsfasiliteter og mosjonister å skape unike treningsopplevelser. Bredde gir oss styrken til å inkludere. Og vi har utvidet rekkevidden med digital teknologi, noe som gjør det enda enklere å knytte en forbindelse til dem som vil ha en aktiv livsstil.

Brand-Elevation-tredemølle-Running-Detail_DX15623_mr

We look for world-class suppliers to support the successful delivery of the Wimbledon Championships. Life Fitness was able to provide us with quality fitness equipment and a seamless solution, and the support we've received has been fantastic. 

Andrew Ambrose, GM – All England Lawn Tennis Club