Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Country Selector Flag Image NO
VELKOMMEN TIL EN HELT NY OPPLEVELSE.

OPPLEVELSEN AV HAMMER STRENGTH ER REN YTELSE

HS-PerformanceTrainer-WholeNewExperience

Athlete Driven

Skap en opplevelse uten begrensninger for utøverne. Maksimal tempo sprint med HD Tread intervall-knuser for hele kroppen på HD-sykkelen med motstand og uten støt-belastning på HD SPARC. Tenk nytt om utøvernes prestasjoner med Hammer Strength-treningsapparater.

HD-Tread-Console-Closeup-0327_mr

No hassle. Maximum results.

Konsollene til Hammer Strength Performance Trainer gir umiddelbar oppstart og forhåndsprogrammerte treningsøkter. Rask, enkel og responsiv for raske tilbakemeldinger om ytelse. I løpet av sekunder kan du få utøverne dine til å presse grensene for treningsøktene sine uten problemer med maksimale resultater.

Two-exercisers-on-HD-Tread-with-strength-coach-on-tablet-0667

Small group training. Big results.

Hammer Strength HD Performance Trainers gjør det enestående utvalget av treningsutstyr komplett. Hammer Strength tilrettelegger for å tilby gruppetrenings opplevelser med treningsresultater og betydningen av gruppedynamikk på helse- og treningssenter.

HS-PerformanceTrainer-HSStandard

Bygget med Hammer Strength Standard.

Hammer Strength er No1 brand og toppidrettsutøveres førstevalg, fordi vi utvikler for toppidrettsutøvere. Vi er forpliktet til å utvikle styrkeutstyr i verdensklasse med verdenskjent holdbarhet. Vi tar tilbakemeldinger fra kunder til etterretning, sammen med innovativt ingeniørarbeid og grundig testing av Performance Trainers for å gi treningsopplevelsen som kundene forventer av Hammer Strength.

HD PERFORMANCE TRAINERS