Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Country Selector Flag Image NO
HS-HDElite-Rack-Journey-L
Building Champions

HD Elite

HD Elite-rack gir konfigurerbar tilpasning som gir ubegrensede muligheter for styrketrening. HD Elite gir muligheter for å gjøre styrketreningen variert. Hvert stativ kan forandres lenge etter montering, slik at treningsområdet kan bygges om, etter hvert som treningsbehovet forandrer seg.
EBC_Hammer Strength_HD Elite_Half Rack_Connected_Side View

Allsidig og kan tilpasses

MODULBASERT TILPASNING

Lag et styrketreningsområde for prestasjon som er skreddersydd for utøverne dine ved å kombinere forskjellige rack- og lagringsalternativer med et bredt utvalg av treningstilbehør. Modulene gjør det enkelt å legge til flere treningsmuligheter lenge etter at HD Elite-rack er installert. Lag det perfekte styrketreningssystemet over tid.

Boise-State-feat-HD-Elite-Racks-Anvil-Bracing-Durability

Sterk og pålitelig

DESIGNET FOR Å VARE

Funksjoner som Anvil Bracing, Hammerlock bolting og Spider Gussets sørger for ekstrem holdbarhet og strukturell stødighet. Holdbarheten i treningsområdet gjør at små treningsgrupper kan ta intensiteten i treningen enda ett hakk opp.

crocus_fitness5
LAGD FOR EN HØYERE STANDARD

UTSTYR FOR ALLE BEHOV

En bredt utvalg av styrkeutstyr gir et anlegg muligheten til å velge treningsutstyr som passer dens behov.
Elevation_Treadmills_Aerial_Models_1297_mr
LAGD FOR Å VARE I ÅREVIS

Tredemøller

Våre tredemøller for kommersielle treningssentre reduserer belastning på ledd, gir effektiv kondisjonstrening og tilbyr underholdning for alle treningsnivåer.