Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Country Selector Flag Image NO
Life-Fitness-Console-0902934802362
Fengende opplevelser, hele tiden

Life Fitness konsoller

Folks opplevelse av kondisjonstrening avgjøres av konsollene de bruker. Premium Discover-konsoller for treningsopplevelser som engasjerer, stort utvalg av variert underholdning og tilkobling til bærbare treningsapper og teknologi som treningsentusiaster forventer. Intuitive Integrity SL-konsoller for alle som vil komme seg i gang og fortsatt ha tilgang til samme oppkobling som på premium konsoller. Lag opplevelser som passer for treningsstudioet og dine medlemmer.
Exerciser-touching-SE4-top-down-view-9118
UTVIKLINGEN AV CARDIO-KONSOLLEN

Discover SE4-konsollen

Discover SE4-konsollen er høydepunktet innen kardio-konsollteknologi. Den tilbyr deg alt du forventer som bruker, og alt du trenger for at kardio-utstyret ditt skal skille seg ut.
Den kan skryte av en utrolig levende skjerm, forbedret hastighet og ytelse, full tilkobling til wearables, trådløs lading for mobile enheter og et utvalg av strømmede underholdningsalternativer. SE4-konsollen representerer høydepunktet av forskning og innovasjon innen kardioteknologi.
Exerciser-putting-phone-on-SE4-4619

TYNN OG MODERNE

DESIGN OG TEKNOLOGI

Med Life Fitness Discover SE4-konsollen investerer du ikke bare i utstyr – du omfavner også en ny æra av treningsteknologi. Med AIT-teknologi og en strategisk plassert berøringsskjermsensor, tilbyr denne konsollen enestående responsivitet. Nyt levende bilder, uavhengig av omgivelseslys, og en slank profil takket være den innebygde LCD-sensoren. I tillegg støtter SE4 trådløs lading, slik at du enkelt kan lade opp enhetene dine mens du trener.

SE4LFODTerrain-DKFrame

MER ENN 500 ON-DEMAND TRENINGSOPPLEVELSER

Life Fitness On Demand+

Den livlige, kinematografiske kvaliteten til Discover SE4 er ideell for de oppslukende kardioopplevelsene som tilbys av Life Fitness On Demand+, som gir engasjerende kardioinnhold og gjør at utøverne kommer tilbake. Life Fitness On Demand+ gir treningsentusiaster tilgang til mer enn 500 kardioopplevelser på forespørsel og gir fasiliteter verktøyene til å lage tilpasset videomateriale.

FINN UT MER OM LFOD+
Exerciser-syncing-Apple-Watch-with-SE4-9537

BRUKERVENNLIGE FUNKSJONER

Life Fitness Discover SE4-konsollen er et brukervennlig løsning som tar treningsopplevelsen til neste nivå. Med rask lading, Bluetooth®-støtte for headset, tilkoblingsmuligheter for Apple®- og Samsung®-klokker og ANT+ pulstrening, er denne konsollen utrolig praktisk. Hold deg oppladet, med lyd på ørene, spor fremgangen uten anstrengelse, og optimaliser treningen med presisjon mens du trener.

Integrity+SE4 - Exerciser - Recumbent Bike

VARIGHET, VEDLIKEHOLD, GARANTI

Designet for å være en robust og vedlikeholdsfri treningspartner med en ny 3-års garanti i ryggen. Denne konsollen er bygget for å tåle intense treningsøkter og tilbyr både trygghet og enestående kundestøtte. Ta treningsopplevelsen til neste nivå med Discover SE4-konsollen i dag.

ExerciserOnTread medLFOD-SE3HD-Image
Digital Fengende Treningsopplevelse

Discover SE3 HD-konsoll

SE3 HD er resultatet av en omfattende studie med fokus på hva som gir en kontinuerlig fengende treningsopplevelse.


Med interaktiv layout, god brukervennlighet og en rekke andre digitale fremskritt, blant annet integrert videostrømming, bringer Discover SE3 HD-konsollen treningssenteret i forkant av digitale treningsopplevelser.
LFOD+_LFOB-20394820394820394

TA KARDIOOPPLEVELSEN TIL NESTE NIVÅ MED GRATIS INNHOLD FOR DITT TRENINGSUTSTYR HJEMME ELLER PÅ TRENINGSSTUDIO

Life Fitness on Demand+

Gratis tilgang til mer enn 500 spennende treningsopplevelser inkludert på konsollen. Dette gratistilbudet inkluderer 100+ interaktive terreng- og 400+ instruktørledede treningsøkter. LFOD+ er tilgjengelig for nye og eksisterende medlemmer når de kobler seg på Halo. Life Fitness On Demand+ er designet for å hjelpe deg med å vinne, ved at du tilbyr engasjerende kardioopplevelser og mosjon som får utøverne til å komme tilbake.

Life Fitness on Demand+
LFOD+_LFOB_Powermill-234829374234

Promotering av Din Treningsfasilitet

Personlige meldinger

Startskjermer og roterende meldinger kan tilpasses for å promotere treningssenterets timeplan og tjenester, skape nærmere tilknytning med medlemmer og holde treningsentusiaster oppdatert om nyheter og arrangementer. Med tilkobling til Halo Fitness Cloud når du fram til medlemmer med ferdigskrevne e-poster og sammenhengende dialog. Du kan også formidle utfordringer på hele treningssenteret for å motivere medlemmer.

Integrity-Treadmill-SE3 HD-Console-Male-Running-Standard-View-087v2

Variert underholdning

Høy oppløsning

21,5 tommers TV (på tredemølle) med høy oppløsning som 1080 pixel betyr at utøverne får en god underholdningsopplevelse. La medlemmene oppleve de fantastiske Lifescape-løypene eller gi medlemmer mulighet til å se sitt favorittprogram skarpt og klart.

UtøverePåIngegrityFamilyMedSL-2 (1)
Tenk nytt om LED

Integrity SL-konsoll

Utviklet for treningsentusiaster som vil i gang, uten å gi slipp på tilkobling til bærbar teknologi og treningsapper. Integrity-konsoller har enkel design med intuitiv navigasjon.
 [KvinneLøperPåIntegrityTredmølleMedSL] (1)

Tenk nytt om LED

Enkel service og vedlikehold

Teknologi som gjør jobben enklere for serviceteknikere å diagnostisere, løse og utbedre. Treningsfasiliteten kan sette egne parametre for forebyggende vedlikehold og bli varslet om disse med varsellampe på konsoll for service/vedlikehold.

DSC_9456
KONTINUERLIG INNOVASJON

UTSTYR FOR ALLE BEHOV

En bredt utvalg av kondisjonsutstyr lar deg velge treningsutstyret som passer dine unike behov.
Elevation_Treadmills_Aerial_Models_1297_mr
LAGD FOR Å VARE I ÅREVIS

Tredemøller

Våre tredemøller for kommersielle treningssentre reduserer belastning på ledd, gir effektiv kondisjonstrening og tilbyr underholdning for alle treningsnivåer.