Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Country Selector Flag Image NO
Sporing. Personlig tilpassede treningsøkter. Innhold på forespørsel.

Forbedre treningsopplevelsen

Utfyll treningsopplevelsen med sømløs sporing av Life Fitness-utstyr med Life Fitness Connect-appen. Med et stadig økende bibliotek av adaptiv audioveiledning* og innhold som er tilgjengelig på forespørsel, vil de som trener holde seg motiverte til å komme tilbake for mer. Ikke bare baser deg på hva vi sier, men prøv det selv.
*Kun tilgjengelig på engelsk.
LFConnect_bilde1

Mer teknologi. Mindre stress.

Life Fitness Connect-appen er gratis, enkel å bruke og krever ingen opplæring eller oppsett. Alt de som trener må gjøre, er å laste ned appen og starte sporingen.

Du kan raskt og enkelt synkronisere bærbare enheter som pulsmålere og smartklokker for en mer engasjerende opplevelse. Å trene er vanskelig nok som det er, så vi har laget et brukervennlig grensesnitt som gjør livet ditt litt enklere og lar deg holde fokus på treningen.

FS-konsoll-LFconnect-tilkoblingTilUtstyr (1)

Koble til på din måte

Life Fitness Connect kan kobles til alt Life Fitness-utstyr via NFC-, Bluetooth- eller QR-koder.  QR-kodeskanneren i appen gjør det mulig for de som trener å skanne QR-koder på Life Fitness-utstyr for å logge inn direkte eller se videoer om riktig teknikk, alternative øvelser og treningsalternativer.

Uansett hvor treningen din er – inne, ute eller hvor nå enn treningen din foregår, kan du spore fremgang og statistikk på ett sted.

LAST NED DEN NYE LIFE FITNESS CONNECT-APPEN NÅ

Få mest mulig ut av treningen