Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Country Selector Flag Image NO
EBC_Life Fitness_Integrity Treads
INSPIRING HEALTHIER LIFE

Life Fitness

Porteføljen vår har utviklet seg til å representere den største bredden av produkter til treningsbransjen. Målet om å holde folk aktive går flere tiår tilbake, helt tilbake til lanseringen av Lifecycle Exercise Bike.
Gym-Turkey-feat-Elevation-Series-treadmills-in-Arctic-Silver-L

Aesthetically pleasing and functional

Designed to move the way you do

Flott design med en smart og enkel løsning. Vi integrerer design med ingeniørarbeid og sørger for et samspill med menneskets naturlige bevegelser.

Dryft-Rower

inspiration, education and co-creation

Value in partnerships

Det er viktig at vi oppfyller forventningene til kundene våre, og derfor inviterer vi dem regelmessig til oss for å gi tilbakemelding og for å informere om produktutvikling. Vi lykkes når du gjør det, og det er derfor vi fortsetter med innovasjon og ønsker forandring velkommen. Vår evne til å tilpasse oss raskt sikrer at du er i stand til å imøtekomme de skiftende behovene hos mosjonister.

gym-Munich-feat-Elevation-Series-Treadmills-in-DiamondWhite-L

Digital tilkoblet

Gjør trening til opplevelser

I 1968 skapte Life Fitness Lifecycle treningssykkelen. De benyttet banebrytende teknologi, og var det første elektroniske treningsutstyret som noensinne ble laget. Over de siste fire tiårene har vi tatt steg som trengs for å holde oss i forkant av teknologien.

LifeFitness_018
IC4 kombinerer innbydende moderne design med pålitelige mekaniske komponenter.

Kondisjonsutstyr

I over 30 år har vi hjulpet verden med å være aktiv og komme i form med banebrytende treningsutstyr.
Brand-Elevation-tredemølle-Running-Detail_DX15623_mr

We look for world-class suppliers to support the successful delivery of the Wimbledon Championships. Life Fitness was able to provide us with quality fitness equipment and a seamless solution, and the support we've received has been fantastic. 

Andrew Ambrose, GM – All England Lawn Tennis Club
LFOD+_LFOB-20394820394820394

TA KARDIOOPPLEVELSEN TIL NESTE NIVÅ MED GRATIS INNHOLD FOR DITT TRENINGSUTSTYR HJEMME ELLER PÅ TRENINGSSTUDIO

Life Fitness on Demand+

Gratis tilgang til mer enn 500 spennende treningsopplevelser inkludert på konsollen. Dette gratistilbudet inkluderer 100+ interaktive terreng- og 400+ instruktørledede treningsøkter. LFOD+ er tilgjengelig for nye og eksisterende medlemmer når de kobler seg på Halo. Life Fitness On Demand+ er designet for å hjelpe deg med å vinne, ved at du tilbyr engasjerende kardioopplevelser og mosjon som får utøverne til å komme tilbake.

Life Fitness on Demand+