Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Country Selector Flag Image NO

Gjør investeringen komplett. Bedre treningsopplevelse.

Gjør investeringene i Life Fitness og Cybex komplett med sømløs sporing av og på Life Fitness’ utstyr med Life Fitness Connect-appen. Med et stadig økende bibliotek treningsvideo og innhold som er tilgjengelig på forespørsel, vil de som trener holde seg motiverte til å komme tilbake for mer. Don’t take our word for it, try it for yourself.
Life Fitness Connect - Thumbnail - App

Mer teknologi. Mindre stress.

Life Fitness Connect-appen er gratis, enkel å bruke og krever ingen opplæring eller oppsett. Alt utøvere må gjøre, er å laste ned appen og starte sporingen. Med Life Fitness Connect-appen forvandles treningssenteret til en moderne og tilkoblet treningsopplevelse.

Exerciser-syncing-phone-with-SE4-4570 (1)

Koble til på din måte

Life Fitness Connect kan kobles til alt Life Fitness-utstyr via NFC-, Bluetooth- eller QR-koder.  Appens QR-skanner legger til rette for at utøvere kan skanne QR-koder på Life Fitness-utstyr for å logge seg inn direkte eller se videoer om riktig teknikk, alternative øvelser og treningsalternativer.

LFOD+_LFOB-20394820394820394

TA KARDIOOPPLEVELSEN TIL NESTE NIVÅ MED GRATIS INNHOLD FOR DITT TRENINGSUTSTYR HJEMME ELLER PÅ TRENINGSSTUDIO

Life Fitness on Demand+

Gratis tilgang til mer enn 500 spennende treningsopplevelser inkludert på konsollen. Dette gratistilbudet inkluderer 100+ interaktive terreng- og 400+ instruktørledede treningsøkter. LFOD+ er tilgjengelig for nye og eksisterende medlemmer når de kobler seg på Halo. Life Fitness On Demand+ er designet for å hjelpe deg med å vinne, ved at du tilbyr engasjerende kardioopplevelser og mosjon som får utøverne til å komme tilbake.

Life Fitness on Demand+

Synkronisering Don't Think.

Rask og enkel synkronisering med bærbare enheter, som blant annet pulsmålere og smartklokker for en mer engasjert opplevelse.
Trening er krevende nok som det er. Derfor har vi utviklet et brukervennlig grensesnitt som gjør livet litt enklere med fokus på treningsøkten din.

Tracking Made Mobile

La Life Fitness Connect-appen koble deg til Life Fitness’ utstyr og spore treningsøktene med presisjon uten sidestykke. Det er slutt på penn og papir. Uansett hvor treningen din er – inne, ute eller hvor nå enn treningen din foregår – kan du spore fremgang og statistikk på ett sted.