Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Country Selector Flag Image NO

TA KARDIOOPPLEVELSEN TIL NESTE NIVÅ MED GRATIS INNHOLD FOR DITT TRENINGSUTSTYR HJEMME ELLER PÅ TRENINGSSTUDIO

LFOD+_LFOD-Cross-TrainerV3

ON-DEMAND TRENINGSØKTER

Mer enn 400 instruktørledede treningsøkter er tilgjengelig på tredemøller, ellipsemaskiner, sykler, PowerMills og Arc Trainers. Timene varierer i vanskelighetsgrad og ledes av de beste instruktørene i verden, for å gi deg best mulig resultatene av din mosjon. Tilgjengelig på engelsk, spansk, tysk, fransk, japansk og russisk.

Exerciser-using-phone-with-LFOD+-SE3HD+TERRAIN

INTERAKTIVE TERRENG

Mer enn 100 løpe- og sykkelturer gjennom fantastisk natur rundt om i verden. Helling og motstand tilpasser seg terrenget for en oppslukende opplevelse som muliggjør trening ved høyere intensitet uten at du henger deg opp i tiden.

ON-DEMAND INNHOLD ER BRA FOR BEDRIFTER

HVORFOR LIFE FITNESS ON DEMAND+

VI SPURTE OVER 1000 MEDLEMMER PÅ TRENINGSSENTRE, OG DETTE ER DET DE FORTALTE OSS …
greysquare

61 %

av medlemmene bruker on-demand innhold for å mosjonere noe av tiden.
greysquare (1)

81 %

av de spurte medlemmene som for øyeblikket ikke bruker on-demand innhold, sa at de ville prøve det hvis treningssenteret deres tilbød det.
greysquare

46 %

sa at de sannsynligvis vil bli med på et treningssenter som har on-demand innhold.
greysquare

58 %

av medlemmene sier at det å ha on-demand-innhold på konsollen deres er en grunn til å bo på deres anlegg.
Have Questions?

VANLIGE SPØRSMÅL

Hvorfor er Life Fitness On Demand+ det beste valget innen fitness? Vi tilbyr det største gratis innholdsbiblioteket inkludert på konsoll. Vi vil sørge for at medlemmene dine holder seg innenfor dine dører.

KARDIO MED LIFE FITNESS ON DEMAND+

ELEVATION OG INTEGRITY-SERIEN

LIFE FITNESS ON DEMAND+-INSTRUKTØRER

Jen-Tallman-FP9A0326

Jen Tallman

Jen er New York-basert gruppetreningsinstruktør, sykkelinstruktør, personlig trener og løpetrener. Hun har vært trener i 9 år og har TRX Level 1 og 2, StrongFirst Kettlebell Level 1, RRCA Run Coach Level 1, Schwinn & Mad Dogg Spinning-sertifiseringer, samt gruppe- og personlig treningsakkreditering gjennom SCW.

Jens treningsfilosofi er inkluderende og relatert til hennes egen treningsreise. Hun var inaktiv de første 21 årene av livet sitt fordi hun trodde kroppen hennes måtte se ut på en bestemt måte for å være aktiv. Med Jen er hver trening en utfordring enten du er nybegynner eller ekspert. Hun inspirerer folk til å finne sin storhet gjennom svette.

«Hver trening er en utfordring for oss å bli sterkere sammen!»

Uansett hvem du er, vil Jen få deg til å føle deg komfortabel og spent på å komme deg videre på treningsreisen og nå målene dine.

LÆR MER OM JEN
Mary Onyango

Mary Onyango

Mary Onyangos treningskarriere startet med gymnastikk og volleyball som barn. Hun fortsatte å spille volleyball på college og startet som personlig trener ved siden av. Etter å ha forelsket seg i å hjelpe mennesker og trene, ble det en heltidskarriere.

Hennes motto: «Tren kroppen din. Tren sinnet ditt. Styrke starter med tankene. Du må først tro at du er sterk, så vil kroppen følge etter.»

Trening har hjulpet Mary med å bygge utholdenhet, fellesskap og et sterkt grunnlag for likesinnede. Trening hjalp henne med å se potensialet, aktualisere det og innse at ingenting er umulig. Treningene hennes har det i tankene. De er tøffe, men med riktig tankesett er oppnåelige.

Hun lærer folk å være tålmodige, lytte til kroppen, og deretter finne kort- og langsiktige måter å overvinne hindringer på og presse seg forbi vanskeligheter i livet og trening.

Jordnær. Ekte. Motiverende. Mary er den du vil ha i hjørnet (eller konsollskjermen) for å få en transformativ treningsopplevelse.

LÆR MER OM MARY
Arturo-G-34534523452

Arturo Gutierrez

Arturo er en tospråklig treningsinstruktør som har brukt de siste 15 årene på å inspirere mennesker til å leve sunnere liv. Hans treningsreise startet med at han spilte tennis i en tidlig alder og lærte om den positive virkningen av å inkludere fitness som en livsstil. Derfra tok Arturo en tradisjonell vei; han gikk på skolen for å ta en businessgrad, fant en bedriftsjobb og tok deretter MBA. Den ene konstanten? Trening og velvære. Neste steg var å bli trener og dele suksessen.

Arturo har sertifiseringer som ACE Group Fitness-instruktør, ICG Sykkelinstruktør og USAW Olympic Weightlifting Coach blant noen få andre han jobber med. Han tar sin kunnskap og ekspertise innen business og kombinerer den med sin lidenskap for trening for å hjelpe andre med å lykkes på treningsreisen.

«Man tror det man ser. Jeg liker å motivere kundene mine, og å få dem til å visualisere bedre versjoner av seg selv. Jeg liker å bruke visualiseringseksempler som hjelper dem med å holde fokus på målet.»

Arturos utradisjonelle vei til trening gjør ham til en favoritt blant de som vil ha trenere de kan forholde seg til og føle seg komfortable med samtidig som de holder seg motivert.

LÆR MER OM ARTURO