Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Country Selector Flag Image NO
LifeFitness_023
MINDRE BELASTNING, STORE BEVEGELSESBANER

Arc Trainers

De 21 stigningsjusteringene gir bevegelser som etterligner gli, gå- og klatring og gir mindre belastning på knærne sammenlignet med å gå.

ALTERNATIV CROSS-TRAINERS

LifeFitness_020 (1)

VITENSKAPLIG TESTET

PÅLITELIGHET OG KOMFORT

Denne non-impact cross-trainer følger et buemønster som engasjerer musklene på samme måte som brukes når man løper. Vitenskapelig testet for å være mer skånsom for leddene enn å gå, Arc Trainer reduserer knebelastningen samtidig som den øker sete- og hamstring engasjement.

LifeFitness_YMCA_Louisville-13

ENKEL Å BRUKE

FOR MOSJONISTER PÅ ALLE NIVÅER

Life Fitness Arc Trainers finner du på treningssentre og idrettsanlegg rundt om i verden. Den høye kraftkapasiteten til Arc gjør den ideell for trening av underkropp hos mosjonister som ikke kan utføre mer tradisjonelle bevegelser. For de som ønsker å gå ned i vekt, har forskning vist at Arc er i stand til å forbrenne 9-16 % mer kalorier enn sammenlignbare maskiner.

Arc_YMCA_Greater_Rochester

The Arc was the only thing I could use that didn’t aggravate my injury, and gave me a great workout. When it was time for the race, I still felt ready. 

John Young, on preparing for the Boston Marathon
LFOD+_LFOB-20394820394820394

TA KARDIOOPPLEVELSEN TIL NESTE NIVÅ MED GRATIS INNHOLD FOR DITT TRENINGSUTSTYR HJEMME ELLER PÅ TRENINGSSTUDIO

Life Fitness on Demand+

Gratis tilgang til mer enn 500 spennende treningsopplevelser inkludert på konsollen. Dette gratistilbudet inkluderer 100+ interaktive terreng- og 400+ instruktørledede treningsøkter. LFOD+ er tilgjengelig for nye og eksisterende medlemmer når de kobler seg på Halo. Life Fitness On Demand+ er designet for å hjelpe deg med å vinne, ved at du tilbyr engasjerende kardioopplevelser og mosjon som får utøverne til å komme tilbake.

Life Fitness on Demand+
Elevation_Treadmills_Aerial_Models_1297_mr
LAGD FOR Å VARE I ÅREVIS

Tredemøller

Våre tredemøller for kommersielle treningssentre reduserer belastning på ledd, gir effektiv kondisjonstrening og tilbyr underholdning for alle treningsnivåer.
LFOD+ New Halo Red Gradient
Halo Fitness Cloud

Anleggsstyring

Det er enklere å administrere treningsanlegget med dette omfattende digitale verktøyet. Halo gir innsikter om bruk av utstyr og trenendes atferd. Det muliggjør også sømløse programvareoppdateringer, anleggsinnstillinger for utstyr og servicevarsler.