Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Country Selector Flag Image NO
LFOD+ New Halo Red Gradient
GJØR TRENINGSSENTERET BEDRE

HALO FITNESS CLOUD

Transformér administreringen av ditt treningssenter enkelt ved å bruke vårt omfattende digitale verktøy – Halo Facility. Vår gratis programvareløsning forenkler håndteringen av Life Fitness-utstyr og hjelper deg med å ta informerte forretningsbeslutninger. Opplev fordelene med sømløs håndtering av ditt treningssenter i dag med Halo Facility!

HALO FACILITY

Komplementære funksjoner som utgjør kjernen i Halo Facilitys tilbud:
DATASTYRT BESLUTNINGSTAKING

UTSTYRS-INNSIKT

TILPASSET INNHOLD

TRENINGS-ENGASJEMENT

INVESTERINGENS HELSE

SERVICE-VERKTØY

Hero Image - Cardio Consoles

LOGG INN PÅ HALO FACILITY

LOGG INN
ADMINISTRER SENTERET DITT

HALO FACILITY

Halo Facility er den komplementære programvareløsningen fra Life Fitness som gir kundene muligheten til å fange opp utstyrsinnsikter, øke treningsengasjementet og bruke serviceverktøy for å forlenge levetiden til utstyret deres.
Halo Facility Life Fitness 20394234

DATASTYRT BESLUTNINGSTAKING

LØFT BUNNLINJEN MED DATA

Vår omfattende programvareløsning gir verdifull innsikt om utøvernes atferd, inkludert de mest populære dagene, tidspunktene og maskinene. Med disse dataene kan du optimalisere vedlikeholdet av utstyret og kjøpsbeslutningene, slik at du alltid tilbyr medlemmene dine den beste mulige treningsopplevelsen. Halo Facility istandsetter deg og personalet ditt til å ta informerte, datastyrte beslutninger som maksimerer virksomhetens lønnsomhet og suksess. Prøv det i dag og se forskjellen selv!

SE4-console-on-integrity-treadmill-front-view-4527_REV1

TILPASS DINE KONSOLLER

TILPASS MERKEVAREOPPLEVELSEN

Lag en helt unik merkevareopplevelse med Halo Facility. Vår programvareløsning tilbyr et utvalg tilpasningsfunksjoner som lar deg utvide merkevaren på alle treningssenterets områder. Fra tilpassede tiltrekkende skjermbilder til personlige videoer og treningsøkter, kan du skape et merkevaremiljø som virkelig gjenspeiler identiteten til virksomheten din.

Hold utøverne engasjerte og motiverte med det mangfoldige utvalget av timer som er tilgjengelig på Life Fitness On Demand+. Erstatt gjettingen med harde fakta og gi medlemmene dine topp kvalitets treningsinnhold som de vil elske. Med muligheten til å sende motiverende meldinger og kunngjøringer om senteret, kan du holde medlemmene dine tilknyttet og engasjert med virksomheten din gjennom hele prosessen. Med Halo Facility har du alt du trenger for å skape en minneverdig merkevareopplevelse som får medlemmene dine til å komme tilbake for mer.

TechnicianOnIntegrityTreadmillWithSLConsole_mr

VÆR OPPDATERT OM INVESTERINGEN DIN

UTSTYR SOM VARER I LENGDEN

Maksimer levetiden til utstyret ditt med Halo Facility. Vår programvareløsning tilbyr en rekke funksjoner som hjelper deg med å opprettholde utstyret ditt på en proaktiv måte og unngå kostbar nedetid. Med påminnelser om forebyggende vedlikehold vil du motta forutsigende varsler som gir beskjed om å sjekke utstyret ditt før problemer oppstår, akkurat som bilen din minner deg på å skifte olje.

Halo Facility tilbyr også verdifull innsikt om bruk av utstyret, slik at du kan rotere maskinene etter bruk for å slite dem jevnt, så de varer enda lenger. Med denne informasjonen kan du ta informerte beslutninger om vedlikehold og utskifting av utstyr, slik at du alltid kan tilby medlemmene dine den beste mulige treningsopplevelsen.

Og med Halo Facility vil du alltid være oppdatert med de nyeste sikkerhetsoppdateringene for konsoller og sikkerhet, samt ha tidlig tilgang til nye funksjoner på utstyret. Ligg et hode foran med Halo Facility og gjør treningsutstyret pålitelig med lang levetid.

Hero Image - Cardio Consoles
FOR HVER UTØVER. FOR HVERT BEHOV.

Konsoller

Life Fitness-konsoller gir brukere treningsdata i sanntid, personlige treningsprogrammer og underholdningsalternativer. Skap den ideelle opplevelsen for ditt senter og dine utøvere.
Elevation_Treadmills_Aerial_Models_1297_mr
LAGD FOR Å VARE I ÅREVIS

Tredemøller

Våre tredemøller for kommersielle treningssentre reduserer belastning på ledd, gir effektiv kondisjonstrening og tilbyr underholdning for alle treningsnivåer.