Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Country Selector Flag Image NO
ICG_Category_Overview_Header
POWERED BY ICG

Indoor Cycling Group

Gruppesykling skaper en engasjerende og energisk atmosfære. Topp moderne innendørssykler kombinerer et unikt og prisvinnende design med en forbedret digital opplevelse. Det digitale ICG®-økosystemet med ICG® Connect, intensitetsveiledningen Coach By Color® og WattRate® Power Meter skaper spenning og engasjement.

Innendørs sykling

Velg hvilken sykkel som passer for deg
ICG_Connect_System_PDP_ecosystem

ICG-ØKOSYSTEMET

Coach by Color standardiserer og optimaliserer brukerens treningsopplevelse med innendørssykling i ulike omgivelser, enten det er i gruppe, alene eller i kondisjonsøkter, og lar dem administrere og maksimere resultatene uansett hvilket treningsformat de ønsker. ICG er den eneste leverandøren på markedet som kombinerer individuell FTP-verdi (kontinuerlig effektterskel i watt) med fem fargede treningssoner med treningssystemet Coach By Color. Coach By Color er en av verdens mest intuitive og effektive kommunikasjonsformer for å forbedre treningsopplevelsen.

COACH BY COLOR GJØR TRENINGEN MER FARGERIK

Coach By Color-effektprogrammet utnytter fargenes naturlige stimulerende evner for å drive frem brukerens innsats under en treningsøkt. Det fremkaller de rette psykologiske og fysiologiske responsene for å oppfordre til større innsats. Det fremmer relasjoner mellom medlemmer, forbedrer kommunikasjonen fra instruktøren, og forbedrer den sosiale interaksjonen, samtidig som det maksimerer resultatene. Disse fordelene øker inntaket av nye medlemmer og levetiden.
ICG_Category_Overview_6633_Banner_left

EN ENESTÅENDE DIGITAL OPPLÆRING

ICG CONNECT

ICG Connect System utnytter alle de unike funksjonene i ICG-produktene – Coach by Color og varmesoner, animerte interaktive sykkelcomputere, video med fremoverbevegelse, spillifisering – og brukerens treningsdata innhentes gjennom ICG-appen. Dette komplette økosystemet med gruppetrening inspirerer til personlige toppytelser og øker den sosiale interaksjonen, som er grunnlaget for ethvert vellykket gruppetreningsformat.

UTFORSK MER
ICG_Category_Overview_6633_Banner_right

EN TILKOBLET OPPLEVELSE

ICG-APPEN

Enten du er hjemme, på treningsstudioet eller i en sykkelklasse, er ICG-appen perfekt for både mosjonerende og avanserte utøvere. Intstruktørledede Coach By Color-turer og offisielle forhåndsutviklede ICG-treningsøkter kan tas opp og spores i appen. Brukerne kan enkelt dele treningsresultatene sine med venner gjennom sosiale medier etter en treningsøkt.

ICG_Category_Overview_6633_Banner_left_2

ET FANTASTISK VIRTUELT FELLESSKAP

ICG ONLINE HUB

ICG Online Hub er en unik plattform for instruktører og sykkelentusiaster over hele verden. Sykkeltilhengere har mulighet til å få større innsikt og treningsinspirasjon, bruke kunnskapen sin om innendørssykling til å skape kraftige Coach by Color-treningsøkter gjennom ICG Workout Builder, eller å bli med i den unike Global ICG Instructor Club.

ICG_Category_Overview_6633_Banner_right_2

EN FANTASTISK FØLELSE AV TILHØRIGHET

ICG-FELLESSKAPET

Team ICG viderefører sin lidenskap for innendørssykling til tusenvis av instruktører hvert eneste år. Globale sykkelarrangementer i sanntid finner sted hvert år, og samler instruktører og sykkelentusiaster slik at ICG-fellesskapet hele tiden vokser. Takket være Instructor Club kan ICG levere fullt opplærte instruktører med ekspertkunnskap og eksklusive fordeler. Gjennom utallige arrangementer inspirerer ICG folk til å begynne med innendørssykling.

LF-CYCLESSTUDIO-DUMBBELLS-LBS-1

Studio Dumbbells

Add a total-body upgrade to your ICG bikes with studio dumbbells. Exercisers can engage their upper body with several different training options while riding.