Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Country Selector Flag Image NO
Integrity-Recumbent-Gym-Scene-0353 (2)
AVSLAPPET OG KOMFORTABEL

Lifecycle Liggende sykler

Avslappet posisjonering, riktig pedalavstand og komfortable setealternativer gjør liggende treningssykler til ideelle cardio-alternativer for mange mosjonister.
Integrity-Recumbent-Girl-With-Phone-0931

INNOVATIV & PÅLITELIG

For over 45 år siden oppfant Life Fitness den første elektroniske treningssykkelen. Lifecycle® liggende treningssykler hyller den flere tiår gamle forgjengeren samtidig som nyskapende design og pålitelig konstruksjon står i fokus.

Integrity-Recumbent-Girl-Touching-Console-1184

LAGD FOR KOMFORT

Life Fitness tilbyr tre unike serier med treningssykler for å tilfredsstille behovene til alle våre kunder. Hver liggende treningssykkel har avslappede seteposisjoner og riktig pedalavstand for å sikre en komfortabel treningsopplevelse for alle mosjonister. Kompletter ditt eksisterende cardio-tilbud med The Lifecycle® liggende treningssykler fra Life Fitness.

Brand PPT Club_Olympus_Gym_Cardio (1)
PREMIUM KONSOLLER

Holder mosjonister engasjert og underholdt

Life Fitness tilbyr en rekke alternativer for å holde mosjonister engasjert samtidig som behovet til treningssenteret dekkes.
LFOD+_LFOB-20394820394820394

TA KARDIOOPPLEVELSEN TIL NESTE NIVÅ MED GRATIS INNHOLD FOR DITT TRENINGSUTSTYR HJEMME ELLER PÅ TRENINGSSTUDIO

Life Fitness on Demand+

Gratis tilgang til mer enn 500 spennende treningsopplevelser inkludert på konsollen. Dette gratistilbudet inkluderer 100+ interaktive terreng- og 400+ instruktørledede treningsøkter. LFOD+ er tilgjengelig for nye og eksisterende medlemmer når de kobler seg på Halo. Life Fitness On Demand+ er designet for å hjelpe deg med å vinne, ved at du tilbyr engasjerende kardioopplevelser og mosjon som får utøverne til å komme tilbake.

Life Fitness on Demand+
DSC_9456
KONTINUERLIG INNOVASJON

UTSTYR FOR ALLE BEHOV

En bredt utvalg av kondisjonsutstyr lar deg velge treningsutstyret som passer dine unike behov.
Elevation_Treadmills_Aerial_Models_1297_mr
LAGD FOR Å VARE I ÅREVIS

Tredemøller

Våre tredemøller for kommersielle treningssentre reduserer belastning på ledd, gir effektiv kondisjonstrening og tilbyr underholdning for alle treningsnivåer.
LFOD+ New Halo Red Gradient
Halo Fitness Cloud

Anleggsstyring

Det er enklere å administrere treningsanlegget med dette omfattende digitale verktøyet. Halo gir innsikter om bruk av utstyr og trenendes atferd. Det muliggjør også sømløse programvareoppdateringer, anleggsinnstillinger for utstyr og servicevarsler.