Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Country Selector Flag Image NO
Hero Image - Cardio Consoles
VI TRANSFORMERER MEDLEMMENE DINE TIL LOJALE FANS

Premium løsninger for ditt treningssenter

Life Fitness har mange tiårs erfaring med å jobbe med alle typer treningssentre og helsestudioer rundt omkring i verden, fra «boutique» treningsstudioer, helsestudioer og fitnessstudioer til store kommersielle treningssentre. Vi gir deg de innovative og unike treningsopplevelsene kundene dine ser etter ved å tilby den mest komplette porteføljen i treningsbransjen.
DIN SUKSESS ER VÅR SUKSESS

VI BYGGER PARTNERSKAP VED Å LEGGE TIL VERDI GJENNOM INSPIRASJON, UTDANNING OG SAMARBEID

Oktopus_3

Tiltrekk nye medlemmer

Skap spennende treningsopplevelser som får folk til å ønske å komme tilbake for mer.
Oktopus_1

Behold dine nåværende medlemmer

Sett fokus på behovene til medlemmene dine, hold de engasjerte og aktive.
Oktopus_5

Gjør driftseffektiviteten bedre

Løsninger som bidrar til enda bedre effektivitet i din daglige drift.
Oktopus_4

Generer nye inntektsstrømmer

Få maskinparken din til å jobbe hardere ved å generere ekstra inntektsstrømmer fra eksisterende medlemmer.
VARIERTE MULIGHETER FOR UNIKE OPPLEVELSER

TRENINGSSENTER LØSNINGER

Health Club - LFOD - 50:50

INDIVIDUELLE TRENINGSOPPLEVELSER

Den fundamentale kjernen i treningssentre. Tradisjonelle, individuelle treningsmetoder – som f.eks. stasjonær kondisjonstrening, styrketrening og funksjonelle treningsøkter – er fremdeles blant de mest populære aktivitetene i gyms og treningsstudioer over hele verden. Oppdag hvordan den varierte Life Fitness-porteføljen sørger for at du oppfyller behovene til medlemmene dine.members.

Health Club - ICG - 50:50

TRENINGSOPPLEVELSER I GRUPPE

Som ordtaket sier: Jo flere vi er sammen. Mennesker er sosiale vesen og 66 % av mosjonistene foretrekker å trene sammen med andre. Spesielt de yngre ser på fitness som en sosial aktivitet som gjøres best sammen med venner. Ved å samarbeide med Life Fitness kan du skape den perfekte gruppetreningsopplevelsen for publikummet ditt, det være seg høy eller lav intensitet, kondisjonstrening eller fokus på styrke. For det ypperste av gruppetreningsopplevelser, ta en kikk på våre ICG-studioer.

Health Club - OHS Box - 50:50

TRENINGSOPPLEVELSER I SMÅGRUPPE

Nå kan du levere en «boutique» treningsopplevelse som fremmer fellesskapsopplevelsen, og genererer sekundære inntektsstrømmer for virksomheten din. Med Life Fitness kan du bygge allsidige treningsrom og skape opplevelser for smågrupper i treningsentre, gyms og treningsstudioer uansett størrelse, og gi kundene dine den rette intensiteten, fokuset og resultatet for å få dem til å nå sine mål – og få dem til å komme tilbake.

Health Club - PT - 50:50

PERSONLIGE TRENINGSOPPLEVELSER

Med flere mennesker enn noen gang før som interesserer seg for deres velvære og helse, gir personlig trening medlemmene en førsteklasses opplevelse: en planlagt og veiledet vei til deres individuelle mål. Ved å skape et område som er dedikert for individuell trening, kan du møte denne økende etterspørselen etter unike opplevelser for å øke antallet fornøyde medlemmer og generere høyere avkastning.

Health Club - Performance - 50:50

PRESTASJONSTRENINGSERFARINGER

Ved å velge Life Fitness-familien sin merkevare gir du dine prestasjonsfokuserte medlemmer tilgang til utstyr på et profesjonelt nivå. Laget og bygget for selv de mest krevende atletene, viser våre Life Fitness-, Hammer Strength- og andre merker en dedikasjon til fortreffelighet.

BLI INSPIRERT

UTSTILLINGSSTED FOR KUNDENE

TR GYMOTION (51)

«VI ARBEIDER FOR AT MEDLEMMENE VÅRE SKAL NÅ MÅLENE SINE MED EN RESULTATORIENTERT TILNÆRMING OG ULIKE TRENINGSPROGRAMMER. SAMARBEIDET MED LIFE FITNESS, KVALITETEN PÅ UTSTYRET VÅRT OG MERKEBEVISSTHET, HAR ØKT FOLKS INTERESSE FOR KLUBBEN VÅR.

Gymmotion - Istanbul, Tyrkia