Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Country Selector Flag Image NO
Hospitality Hero Image

Hotell og spa

Life Fitness forstår behovene til både frittstående hotell og internasjonale hotellkjeder. Vi hjelper med å definere merkevarestandarder for treningsanlegg og hjelper deg med å skille deg fra konkurrentene.

Forbedre gjesteopplevelsen

Life Fitness samarbeider med internasjonale hotellkjeder, boutiquehoteller og førsteklasses feriesteder for å skape en herlig velværeopplevelse for gjester i alle eiendommer. Dette gjøres gjennom førsteklasses treningsutstyr, romlayout og designrådgivning, og kundeservice med ekspertise innen hotellbransjen.

Dette er Life Fitness gjestfrihet

EXTEND THEIR STAY

Curate a wellness experience
Hospitality Stats Background

LAYOUT & DESIGN

Vårt team av designspesialister kombinerer areal og utstyr for å skape skreddersydde opplevelser som møter dine unike forretningsbehov.
Hospitality Stats Background

KUNDE SERVICE

Vårt tekniske supportteam og serviceteknikere er dedikert til å levere rask og effektiv service og minimere nedetid for utstyr
Hospitality Stats Background

PREMIUM PRODUKTER

Life Fitness og Hammer Strength gir gjestene dine tilgang til det beste utstyret i verden, og forvandler rommet ditt til et treningsområde de ønsker å bruke.

FORBEDRE GJESTEOPPLEVELSEN

Fitness Center - Hospitality Image

Enhance the experience

HA DET GJESTER ØNSKER

Treningsprodukter og merkevarer reiser med kundene sine. Ettersom rutiner blir en livsstil for mange, følger produkter og merkevare gjestene på deres reiser for å hjelpe dem med treningsrutiner uansett hvor de er.

Hotel Room Fitness 1

GJØR MER ENN TRENINGSSENTERET

MØT GJESTER PÅ ETHVERT NIVÅ I TRENINGSREISEN

Life Fitness gir den perfekte mixen av utstyr for å holde gjestene glade og engasjerte. Med den største porteføljen av produkter i treningsbransjen møter vi gjestene dine på alle nivåer i treningsreisen deres, samtidig som vi overholder din merkevarestandard.

Connecting 2 Hotel Rooms

LAG PRAKTISKE LØSNINGER

APPELLÈR TIL VELVÆRE REISENDE

Den økende populariteten til velværeturisme gir en gylden mulighet for hotell og reiselivsbransjen. Life Fitness bidrar til en velværeopplevelse som treningssenteret ditt til alle områder av eiendommen din. Tenk på oss som din concierge for trening og velvære.

Cycling-Spin Room - Hospitality

LAG EN SONE SOM INSPIRERER

SKAP INSPIRENDE TRENINGSROM

God stemning i treningsområdet ditt bør alltid gi godt førsteinntrykk. Premium design og god smak verdiøker opplevelsen. Life Fitness designer et treningsrom som inspirerer gjestene dine, uansett størrelse på trimrommet.

Connectivity - Hospitality

Provide a Platform to Engage

Provide a Platform to Engage

Fitness apps, wearables and evolving digital technology enhance the exerciser experience. Workout tracking, on-demand training, and daily workout suggestions are important to guests who want to continue their wellness journey throughout their stay.

BLI INSPIRERT

UTSTILLINGSSTED FOR KUNDENE