Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Country Selector Flag Image NO
9Lijnhqk
Treningsrom

Eiendom

La Life Fitness designe et treningsrom som tiltrekker nye og eksisterende leietakere for å understreke at du investerer i deres velvære.

TILTREKK OG BEHOLD LEIETAKERE

Lag et helse- og velværesamfunn
UTSTYRSLØSNINGER

PREMIUM PRODUKTER

Life Fitness og Hammer Strength gir leietakerne dine det beste utstyret i verden, og forvandler rommet ditt til et treningsområde de ønsker å bruke.
ROMLØSNINGER

LAYOUT DESIGN

Vårt team av eksperter kombinerer rom og utstyr for å skape skreddersydde treningsopplevelser som møter dine unike forretningsbehov.
SERVICELØSNINGER

KUNDESERVICE

Vårt tekniske supportteam og serviceeksperter er dedikert til å levere rask og effektiv service for å minimere nedetid på treningsutstyret
SAR_in_Room_Models_2248_mr

Non-intimidating state-of-the-art equipment

TRENINGSUTSTYR MED LUKSUSFØLELSE

Life Fitness builds customized solutions to keep the residents of your community happy, and attracts new ones through product quality and attractive design.

Elevation_Cardio_Row_of_Models_1243_mr

ØK ENGASJEMENTET

LAG EN SOSIAL TRENINGSOPPLEVELSE

Life Fitness hjelper deg med å lage et treningstilbud som passer for leietakere for alle aldre og treningsnivåer. Vi anbefaler et blandet treningsstudio som tilbyr en stor bredde av treningsmuligheter, men også produktdybde som er innbydende for både nybegynnere og erfarne mosjonister. Det er viktig for alle leietakere å føle at de er en del av et fellesskap.

Create Unique Experiences for Residents 1

ØK ENGASJEMENTET

LAG UNIKE OPPLEVELSER

Motiver og engasjer leietakere med Life Fitness-produkter, innhold og treningsprogram. Leietakerne kan nå sine mål ved å bruke en av våre mange treningsøkter som ligger i «on-demand» bibliotek, eller ved å bruke digital coach for dagens treningsøkt. Samle flere personer for gruppetrening og bruk LFX-modulene våre for å skape den ultimate brukeropplevelsen.

BLI INSPIRERT

KUNDEREFERANSER