Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Country Selector Flag Image NO
Integrity-Lifestyle-Console-Closeup-1189_resized-hero

Premium-konsoller

Slipp deg løs med hjemmetreningsøkter Life Fitness tilbyr mange muligheter for å holde deg motivert til å nå treningsmålene dine.
Integrity-Treadmill-SE3 HD-Console-Male-Running-Standard-View-087v2

DISCOVER SE3 HD

Det ultimate innen berøringsskjermteknologi Den har alt i fra TV, Internett, interaktive løyper fra Lifescape, kompatibilitet med treningsapper og mer.

Lær mer
SL Console on Treadmill

Sl Console

Integrity Series fortsetter utviklingen også på LED-konsoller. Life Fitness har gått videre innen tilkoblet trening, som Bluetooth®-tilkobling og Apple Watch®-kompatibilitet – alt innebygd på LED-plattformen.

Lær mer
Track Connect 2.0 on home tread

Track Connect 2.0

Oppgraderte Bluetooth®-funksjoner FiTness Machine Service-protokoll, bedre kjent som FTMS, som lar deg koble til Apple Watch® samt andre FTMS-kompatible tredjepartsapper og gir deg en enda smartere treningsmaskin eller smart tredemølle. Komplett med integrerte treningsøkter, inkludert HIIT, tilpassede, målbaserte og andre utfordrende treningsøkter for hjemmetrenere og mosjonister på alle nivåer.

Finn ut mer
Technology-Go-Console-RecumbentBike-R4

GO

Ideell for mosjonister som ønsker en intuitiv opplevelse og som gjør det enkelt å komme i gang med treningen. Go Console gjør det enkelt å starte treningen når du vil komme i gang med treningsøkten.

Lær mer