Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Country Selector Flag Image NO
BYGGET ETTER STANDARDEN

HD ELITE ID

HD-Elite-iD_23094820934820394

HVA ER HD ELITE ID?

HD Elite iD er Hammer Strengths beste stativsystem. Det er laget med toppidrettsutøvere og verdensklassefasiliteter i tankene og designet for å overgå de intense teststandardene og ytelsesmålene som har vært en del av Hammer Strength-produkter i tiår. Dette systemet har uendelige treningsalternativer og uttrykker vår forpliktelse til å yte det beste samtidig som det garanterer en enestående treningsopplevelse som utvikler seg med deg og fremmer merkevaren din.

HD-Elite-iD-wide-angle-male-exerciser-lifting-0756

HVEM ER HD ELITE ID?

Dette tilpassbare og svært modulære stativsystemet ble laget for de som vil utvide grensene for hva et stativ kan gjøre.  Med uovertruffen stivhet, upåklagelig funksjonalitet og omhyggelig design er disse stativene laget for å blomstre i de mest krevende idrettsmiljøene og høyytelsesfasilitetene.

KONSTRUERT FOR Å PASSE DITT LOKALE

HD ATHLETIC NX

HD-Athletic-NX-Facilitly-2348u29834u92

HVA ER HD ATHLETIC NX?

HD Athletic NX er neste generasjons HD Athletic stativer. De er svært konfigurerbare, lett å oppgradere, og tilbyr et bredt utvalg av alternativer innen styrketrening. Det finnes ikke grenser for hvordan idrettsutøvere kan trene med HD Athletic NX.

Med nesten ubegrenset konfigurerbarhet, et førsteklasses utseende, og den robuste holdbarheten som Hammer Strength er kjent for, kan HD Athletic NX vokse sammen med vektrommet og styrkeprogrammet ditt.

Designet for å skape vinnere. Konstruert for å utvikle seg med dem.

HD Athletic NX Health Club 2

HVEM ER HD ATHLETIC NX FOR?

NX er en modulær serie med stativer som kan tilpasses for å passe til ditt lokale og ditt budsjett. Hos Hammer Strength går vi ikke på akkord med ytelse. NX er ideell for videregående skoler, samt treningsfasiliteter som fortjener Hammer Strength-nivå når det gjelder kvalitet, og ønsker valg for å skape den perfekte passformen.

BYGGET FOR PLASSEN DIN

HD ATHLETIC PRO

USAG-Stuuugart-wef-234234-IMG-0483

HVA ER HD ATHLETIC PRO?

Pro er en premiumserie med stativer og rigger som både er funksjonelt og visuelt kraftige. Power Rack og Half Rack er en fullt utstyrt, fast plattform som leveres som standard med premiumintegrerte funksjoner. Rigger, inkludert Bridge og Perimeter, kan bli konfigurert for å tilpasse seg åpen gulvplass, vektstang-treningsstasjoner og praktisk tilbehørslagring. Konfigurer store treningsstrukturer med Bridge eller non-invasive, nær-til-veggen stasjoner med Perimeter.

Hammer-strength-hd-athletic-wierj-2348u29-soifh-2SABO-9

HVEM ER HD ATHLETIC PRO FOR?

HD Athletic Pro lager en massiv treningsfleksibilitet ut av små områder. HD Athletic Pro er for kunden som trenger integrerte vektstangløsninger med praktisk tilbehørsoppbevaring og funksjonell trening. Konfigurer strukturene som best passer lokalet ditt ved å maksimere åpen gulvplass uten å begrense antallet stenger som er i bevegelse.

HD-Athletic-Perimeter-Triple-StorageStation-Highwear-Red-1000x1000

Hammer Strength

HD-atletisk omkrets

hd-atletisk-bridge-single-1000x1000

Hammer Strength

HD Athletic Bridge

4X14 2-1000x1000

Hammer Strength

HD Athletic Rigs

black-rectangle

HAMMER STRENGTH-BENKER OG -PLATTFORMER

FWMAB_FNL

Hammer Strength

Justerbar benk

hammer-strength-flat-bench

Hammer Strength

Flat Bench

plate loaded - hs gym
YTELSESDREVET

Platelastet

Life Fitness- og Hammer Strength-platelastede maskiner er bygget for å tåle selv de tøffeste og mest intense treningsøktene. De er testet for å overgå...
signature series cable motion
ALLSIDIGHET

CABLE MOTION

Cable Motion-styrkeutstyr gir brukere en mulighet til å trene kroppene sine fra ulike vinkler og gir utallige opplevelser som muliggjør eksentrisk og isometrisk...