Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Country Selector Flag Image NO
ATC_Spottswood-1
STYRKE UTSTYR

Magasinapparater

Life Fitness magasinapparater for styrketrening er designet med fokus på både holdbarhet og solid biomekanikk for å sikre at de gir pålitelig ytelse og effektive resultater.

ESSENSIELT FOR NYE UTØVERE

Motstandstrening er en viktig del av enhver treningsplan. Selektorisert utstyr for styrketrening som gir det mest anvendelige og ikke-skremmende treningsalternativet for uerfarne utøvere.

MATCHER ANLEGGETS BEHOV

Life Fitness og Hammer Strength har en kombinert fem forskjellige serier med selektorisert utstyr for å gi lokalene og treningsøvelsene dine de alternativene de trenger for en ideell treningsopplevelse – fra eksklusiv design til ytelsesdrevet innovasjon.

OPPFYLLER KUNDENES BEHOV

Den trenende kan skape en tilpasset opplevelse med riktige justeringer basert på personlige preferanser og størrelse. Dette gjør det mulig for alle brukere – eksperter eller nybegynnere – å optimalisere biomekanikken og skape en naturlig treningsopplevelse.
DESIGN OG FUNKSJON

LIFE FITNESS MAGASINAPPARATER

InsigniaSeries-gym160-MenTalking_mr

SLÅENDE VISUELL DESIGN

Insignia-serien

Insignia Series integreres i atmosfæren på ethvert anlegg som ønsker å levere en opplevelse utover styrketrening. Den slående visuelle appellen og de innbydende designelementene skaper mer enn et vektrom. Insignia er en hel serie maskiner med naturlige, uavhengige, konvergerende/divergerende bevegelser i en luksuriøs pakke.

Vis utstyr
Axiom-ModelsOnProducts2_mr

ATTRAKTIVT. EFFEKTIVT. PÅLITELIG.

Axiom-serien

Axiom-serien kombinerer moderne, innbydende design med enkel funksjon. Lave tårnhøyder, små fotavtrykk og maskiner med enkel og dobbel funksjon gir en plasseffektiv strømkrets som er innbydende for alle brukere på mindre steder.

Vis utstyr
2319S_mr

VEKTTRENING GJORT TILGJENGELIG

Circuit Series

Circuit Series er et sit down- og go-produkt. Det er ingen justeringer for brukeren, og trykknappmotstanden er intuitiv og enkel. Circuit Series er en utmerket introduksjon til styrketrening og et godt valg for opplæring i kretstrening. Circuit Series er perfekt for aktive aldrende trenende, nye treningsutøvere eller brukere som er på jakt etter raske, enkle overganger.

Vis utstyr
popup_SC_fitplex3_mr

FØRSTEKLASSES YTELSE

Hammer Strength Select

Hammer Strength er kjent for sin naturlige følelse og Hammer Select er uovertruffen når det gjelder ren, jevn bevegelse. Hammer Select har gjennomgått de strengeste testene i laboratorier og, enda viktigere er at de er testet over lang tid i ytelsesfasiliteter rundt om i verden.

Vis utstyr
Female-Row-MTS-High-Row-5718_mr

RENE BEVEGELSER

Motion Technology Selectorized (MTS)

MTS legemliggjør følelsen av Hammer Strengths platelastede maskiner med bekvemmeligheten av valg av vektstabler. De dedikerte vektstablene for hver arm eller hvert ben skaper en unik isolateral opplevelse som ikke finnes på noen andre utvalgte maskiner.

Vis utstyr
plate loaded - hs gym
PRESTASJONSDREVET

Plate Loaded

Life Fitness og Hammer Strength-Plate Loaded styrketreningsmaskinene er bygget for å tåle selv de tøffeste og intense treningsøktene. Testet for å overgå...
signature series cable motion
ALLSIDIG

Kabelapparater

Kabelapparater styrkeutstyr gir brukere en mulighet til å jobbe med kroppen fra forskjellige vinkler, og tilbyr utallige øvelser som gir mulighet for...
Halo-BG
Halo Fitness Cloud

Anleggsstyring

Det er enklere å administrere treningsanlegget med dette omfattende digitale verktøyet. Halo gir innsikter om bruk av utstyr og trenendes atferd. Det muliggjør også sømløse programvareoppdateringer, anleggsinnstillinger for utstyr og servicevarsler.