Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Country Selector Flag Image NO
LifeFitness-Synrgy360-SGT-YMCA
GRUPPETRENINGSSYSTEM

SYNRGY

SYNRGY er et treningssystem for små grupper som tilfører verdi og treningsopplevelser til ethvert anlegg. Dette spesialkonfigurerte systemet med sitt ikke-skremmende design gjør at et anlegg virkelig kan møte ønsker og behov til alle målgrupper.
LifeFitness-Synrgy360-SGT-YMCA-2

ALLSIDIG OG KONFIGURERBAR

MOTIVER OG INSPIRER KUNDENE

Allsidigheten til Synrgy ligger i utvalget av øvelser og intensitet som gir mange treningsprogram som både motiverer og inspirerer den som trener. Synrgy bidrar til å bygge selvtillit og kompetanse til alle målgrupper slik at de ønsker å komme tilbake. Synrgy systemet kommer i en rekke forskjellige moduler som vil forbedre ethvert anlegg for gruppetrening.

HR_0786_FvdB_20190509

BEHOLD MEDLEMMENE

LAG UNIKE TRENINGSOPPLEVELSER

Når det er planlagt og levert effektivt, gir Synrgy timer som bidrar til å bygge unike treningsopplevelser. Synrgy-modulene er designet slik at instruktører kan utnytte plassen til fulle for å sikre at instruksjon og samhandling kan være så innflytelsesrik som mulig for både gruppen og individet. På den måten sikres at hver treningsøkt møter sine målgitte resultater, gir en følelse av tilhørighet hos instruktøren, samt etablerer trygghet, mestring og treningsglede som er viktig i oppgaven for å beholde medlemmene.

GRUPPETRENING FOR SMÅ GRUPPER

SE SYNRGY I AKSJON

crocus_fitness5
LAGD FOR EN HØYERE STANDARD

UTSTYR FOR ALLE BEHOV

En bredt utvalg av styrkeutstyr gir et anlegg muligheten til å velge treningsutstyr som passer dens behov.
Elevation_Treadmills_Aerial_Models_1297_mr
LAGD FOR Å VARE I ÅREVIS

Tredemøller

Våre tredemøller for kommersielle treningssentre reduserer belastning på ledd, gir effektiv kondisjonstrening og tilbyr underholdning for alle treningsnivåer.