Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Country Selector Flag Image NO
ICG_Brand_Page_Header

Indoor Cycling Group

Jakten på utmerkethet.
Å jobbe sammen.
Annerledes enn alt annet.

GJØR FITNESS MER FARGERIKT

Indoor Cycling Group (ICG®) er lidenskapelig opptatt av innendørssykling, og har blitt verdens største selskap spesialisert innen design, produksjon og programmering av utstyr for innendørssykling.
ICG_Brand_Page_6633_Banner_left V1.2

PRISVINNENDE UTSTYR

ICG INNENDØRSSYKLER

ICG-produktfamilien er utviklet med inspirasjon fra behovene til kunder over hele verden. ICG-syklene står for teknologi av høy kvalitet, med ledende innovasjon og et moderne design. Absolutt presis effektmåling gjennom WattRate®-sensorsystemet (avvik +/- 1 %) samt Coach By Color®-funksjonen gjør treningsøktene på ICG-innendørssykler både effektive og motiverende.

Utforsk produktporteføljen
ICG_Brand_Page_6633_Banner_right

SKAPER ENDRING

EN FORBEDRET OPPLEVELSE

Innendørssykling «Drevet av ICG» er en opplevelse ulikt alt annet! Våre seks ulike sykkelmodeller står for teknologi av høy kvalitet, ledende innovasjon og topp moderne design. Det digitale økosystemet kombinerer engasjerende teknologi med et utall motivasjonsfunksjoner for økt underholdning i både gruppesyklingsklasser og i kondisjonsrommet. 

FINN UT MER
ICG_Brand_Page_6633_Banner_left_2

SAMMEN STREBE ETTER DET ENESTÅENDE

ET STERKT FELLESSKAP

Team ICG har globalt motivert, mentorert og målt positiv endring i livene og turene til trenings- og sportssamfunnet. Sammen som gruppe – eiere, instruktører, syklister og alle som er lidenskapelig opptatt av sykling – fortsetter vi vår streben og fremgang.

Team ICG er vevd inn i trøyene og holdningene våre. Det er vår merkevare, vår intensjon og vårt fellesskap.

SJEKK UT TEAM ICG
ICG_Brand_Page_6633_Banner_right_2

PRESSE GRENSENE

ET VINNERLAG

ICGs ytelse gjenspeiler den fokus, besluttsomhet og lidenskap som legemliggjør selskapet. I løpet av de siste 25 årene har ICG høstet fordelene av en kultur som kontinuerlig presser grensene og skaper en bedre opplevelse år etter år. Ulike priser og utmerkelser dokumenterer Europas fremste leverandør som global innovatør og designspesialist.

FINN UT MER

EN OPPLEVELSE ULIK ALLE ANDRE

Bli med i ICGs digitale økosystem for å oppleve innendørssykling på et helt nytt nivå.
ICG_Brand_Page_ICG App

ICG-APPEN

Enten du er hjemme, på treningsstudioet eller i en sykkelklasse, er ICG-appen perfekt for både mosjonerende og avanserte utøvere. Instruktørledede Coach By Color-turer og offisielle forhåndsutviklede ICG-treningsøkter kan tas opp og spores i appen. Brukerne kan enkelt dele treningsresultatene sine med venner gjennom sosiale medier etter en treningsøkt.
ICG_Brand_Page_ICG Connect

ICG CONNECT

ICG Connect System utnytter alle de unike funksjonene i ICG-produktene – Coach by Color og varmesoner, animerte interaktive sykkelcomputere, video med fremoverbevegelse, spillifisering – og brukerens treningsdata innhentes gjennom ICG-appen. Dette komplette økosystemet med gruppetrening inspirerer til personlige toppytelser og øker den sosiale interaksjonen, som er grunnlaget for ethvert vellykket gruppetreningsformat.
ICG_Brand_Page_ICG Online Hub

ICG ONLINE HUB

ICG Online Hub er en unik plattform for instruktører og sykkelentusiaster over hele verden. Sykkeltilhengere har mulighet til å få større innsikt og treningsinspirasjon, bruke kunnskapen sin om innendørssykling til å skape kraftige Coach by Color-treningsøkter gjennom ICG Workout Builder, eller å bli med i den unike Global ICG Instructor Club.
ICG_Brand_Page_ICG Community

ICG-FELLESSKAPET

Team ICG viderefører sin lidenskap for innendørssykling til tusenvis av instruktører hvert eneste år. Globale sykkelarrangementer i sanntid finner sted hvert år, og samler instruktører og sykkelentusiaster slik at ICG-fellesskapet hele tiden vokser. Takket være Instructor Club kan ICG levere fullt opplærte instruktører med ekspertkunnskap og eksklusive fordeler. Gjennom utallige arrangementer inspirerer ICG folk til å begynne med innendørssykling.
ICG_Brand_Page_Quote

«I 1994 BODDE BERND PUERSCHEL, GRUNNLEGGEREN AV ICG, I NORD-AMERIKA, DER HAN JOBBET I TRENINGSBRANSJEN DA HAN LOT SEG INSPIRERE AV INGENIØRKUNSTEN I EN RACERBÅT SOM FORLOT BRYGGEN I FORT LAUDERDALE. MANGE MÅNEDER SENERE, ETTER Å HA VÆRT VITNE TIL DET FREMVOKSENDE KONSEPTET FOR INNENDØRSSYKLING I USA, RETURNERTE PUERSCHEL TIL TYSKLAND, OG BLE LANDETS ENESTE DEDIKERTE PRODUSENT AV INNENDØRSSYKLER. HANS FØRSTE INNENDØRSSYKKEL BLE KONSTRUERT TIL Å OVERGÅ MARKEDETS FORVENTNINGER, OG LEVERTE YTELSER SOM STARTET SELSKAPETS REISE MOT Å BLI EUROPAS FREMSTE LEVERANDØR OG EN GLOBAL INNOVATØR. NAVNET PÅ RACERBÅTEN – AKKURAT SOM PÅ DE FØRSTE INNENDØRSSYKLENE – VAR TOMAHAWK®.»