Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Country Selector Flag Image NO
Layout Experts - Design

OPPLEVELSER DREVET AV DESIGN

Plass og planløsning er hovedkomponenter i treningsopplevelsene. Vårt designteam vil jobbe tett sammen med deg for å skape en tiltalende, effektiv og energiskapende plass for å oppfylle behovene til trenerne dine. Gå lenger enn å bare velge treningsutstyr for treningsstudioet, og få tilgang til vår designekspertise og kunnskap som vil realisere det fulle potensialet til treningsutstyret og treningssentret ditt.

Layout Experts - Brand - Glute Zone

STYRK MERKEVAREN DIN

Det rette treningsmiljøet kan forvandle medlemmene dine om til fans. Vi samarbeider tett med deg for å styrke merkevaren din ved å forstå den, prioritere den under designprosessen, inkorporere spesifikke fargekombinasjoner og implementere konfigurerbare digitale løsninger.

Layout Experts - 3D Visualization

VISUALISER OMRÅDET DITT

For å sikre at du har en klar visjon om hvordan ditt nye treningsanlegg vil se ut, vil teamene våre lage 2D- og 3D-gjengivelser som har alle relevante krav til sikkerhet og infrastruktur i tankene. Denne prosessen gjør det lettere for deg å ta de rette avgjørelsene til rett tid for å skape det perfekte anlegget for deg og medlemmene dine.